Clients

Agrairíem molt els vostres comentaris, ens els podeu enviar info@mtgap.com indicant el vostre nom.


AIRPLAN S.A.

 www.arplan.es

AUSA (Automóviles Utilitarios S.A..)

In order to maintain and improve my level of spoken English, MIND THE GAP and Dana have been able to design and implement classes which are tailored exactly to my needs.

Manel Perramon, Director of Corporate Development, AUSA.

AUSA (Automóviles Utilitarios S.A..)

CLASSES TRADICIONALS - GRUP PRE-INTERMIDIATE

Per un bon grapat de "sugus", som capaços d´anar a anglès! No, bromes a part, les classes són entretingudes i divertides. La Silvia sempre canta, menys quan esta afònica. El Toni és el primer de començar els exercicis, i la Rita "the laziest (amb ai)". Però tot i així, aprenem anglès amb la Montse. Ah!, per cert algú sap si al Dana li agrada el Sr.dels Anells?

The group: Rita Pérez, Sílvia del Pino, i Toni Sánchez.

CLASSES TRADICIONALS - GRUP PRE-INTERMIDIATE

CLASSES TRADICIONALS - KIDS 11 ANYS

Ens agraden molt les classes perquè ens mengem els "sugus", i aprenem molt vocabulary " ja sabem com es diu "pezuña" en anglès !!!". Les classes són molt divertides i els llibres també.

The group: Joan i Neus.

CLASSES TRADICIONALS - KIDS 11 ANYS

GADEM INDUS S.L.

"Nuestros servicios empresariales llegan a todo el mundo gracias a las alas adquiridas estudiando idiomas en Mind the Gap".

Gadem´s group.

GADEM INDUS S.L.

JORDI COMELLAS - AUTOAPRENENTATGE

"El sistema és genial, la meva feina m´impedeix a assistir en horaris fixes, la disponibilitat horària de Mind The Gap és la millor forma de poder seguir aprenent anglès".

Jordi Comellas.

JORDI COMELLAS - AUTOAPRENENTATGE

RAMON SÁNCHEZ - COMBINAT AUTOAPRENTATGE - CONVERSA

"En la meva feina de comercial, l´anglès és un requisit indispensable. El poder fer conversa amb un professor nadiu m´ha fet millorar molt per expressar-me amb clients internacionals. Per altre banda el sistema d´autoaprenentatge, en el meu cas "nivell executive", és molt adequat per millorar en gramàtica i aprendre molt vocabulari del meu sector".

Ramón Sánchez.

RAMON SÁNCHEZ - COMBINAT AUTOAPRENTATGE - CONVERSA


CLIENTS - EMPRESES (Formació / Traducció / Servei intèrpret):

....... ENTRE D´ALTRES.