Mind The Gap | Oberta la inscripció als exàmens d’anglès del Trinity College London
786
post-template-default,single,single-post,postid-786,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Oberta la inscripció als exàmens d’anglès del Trinity College London

Oberta la inscripció als exàmens d’anglès del Trinity College London

Ja us podeu inscriure als exàmens del Trinity College London que farem a Mind the Gap a finals de curs.

Mind the Gap és un centre examinador oficial del Trinity College London. A finals de cada curs un examinador del Trinity College es desplaça a Mind the Gap i examina tots els alumnes que així ho desitgin.

El Trinity College London és una destacada entitat examinadora internacional que porta oferint exàmens a tot el món des de 1877 – amb més de 850.000 candidats a l’any en més de 60 països – especialitzada en l’avaluació d’habilitats comunicatives en llengua anglesa.

L’objectiu de Trinity és inspirar als estudiants mitjançant exàmens que desenvolupin habilitats necessàries per a la vida real, ja que en el fonament del treball de Trinity hi ha la creença que una capacitat comunicativa eficaç millora la vida, no coneix fronteres i ha d’estar a l’abast de tots. La raó de ser de Trinity és promoure i fomentar de la millor manera possible les habilitats comunicatives mitjançant avaluació i contingut que resulti innovador, personal i autèntic.

Els exàmens que oferim a Mind the Gap estan específicament dissenyats per ajudar al progrés de l’alumne i contribueixen a construir la seva confiança i a desenvolupar habilitats lingüístiques i transversals, com pensament crític , creativitat, autoavaluació,  etc.

Trinity ha refermat la seva posició com una de les principals entitats examinadores de referència, no només internacionalment sinó també a Espanya i Portugal, proporcionant certificats reconeguts i acreditats.

El exàmens de Trinity que duem a terme a Mind the Gap són els anomenats GESE  (Graded Examinations in Spoken English). Us expliquem com són:

. Són exàmens ORALS, seguint amb la filosofia de Mind the Gap.

. Hi ha 12 nivells diferents, un adequat per a cada estudiant.

. Es poden examinar tant nens com adults.

. Consisteixen en una entrevista individual amb un examinador nadiu de la Universitat de Trinity. La llargària dependrà del nivell escollit (de 5 a 25 minuts).

. El resultat el sabrem el mateix dia. Si s’ha aprovat es rebrà un certificat amb reconeixement internacional.

. Un cop sabem els estudiants interessats a fer-lo, buscarem una data que s’adeqüi a tothom, però serà segurament durant la primera quinzena de juny.

. Pel que fa a les tarifes dels exàmens, aquestes depenen del nivell.

Si desitgeu més informació, consulteu-nos.