Mind The Gap | Escola d’anglès per a nens a Manresa
453
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-453,page-child,parent-pageid-234,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Escola d’anglès per a nens a Manresa

CLASSES A NENS I ADOLESCENTS

MIND THE GAP KIDS

Els nens més petits adquireixen els idiomes de forma molt natural, estan motivats per comunicar-se en la llengua en què estan immersos sense un aprenentatge conscient. Tenen la capacitat d’imitar la pronunciació i d’esbrinar vocabulari i expressions de manera intuïtiva. Per aquest motiu a Mind the Gap la llengua vehicular a classe és l’anglès.

La interacció en anglès entre el professorat i els alumnes la presentem de forma natural, sense pressió i sense correcció explícita. Els més joves poden elaborar les regles d’una llengua per si mateixos i volem desenvolupar la seva confiança per expressar-se en una altra llengua – l’anglès. No volem que tinguin por de cometre errors, ja que forma part de l’aprenentatge. Volem que parlin i que descobreixin l’idioma.

La filosofia darrera de la metodologia comunicativa de Mind the Gap és que no es tracta de “saber anglès” si no de parlar l’anglès. Un anglòfon no et demanarà mai “Do you know English? “, sinó et demanarà “Do you speak English?” A Mind the Gap, “We speak English.”

A través d’una metodologia comunicativa lliurada per professorat dedicat i professional, creem classes amenes que inclouen activitats creatives (música, manualitats, el joc) mentre cada classe té uns objectius lingüístics implícits. Per tal que cada alumne rebi l’atenció que necessita i millorar el seu aprenentatge, els nostres grups són reduïts (màxim 8 alumnes per grup,excepte els grup de preparació pel FCE, on el màxim són 10).

Enlloc d’assignar “deures”, estimulem l’autonomia de l’alumne oferint treballs i projectes creatius que els motivin per fer a casa i per presentar a classe o en el nostre blog!

La nostra filosofia és:

  • Crear un entorn íntegrament en anglès
  • Motivar els nens a participar en classes amenes i variades
  • Estimular la confiança de cada nen en la comunicació oral
  • Seguir un guió implícit d’habilitats lingüístiques per adquirir
  • Preparar els nostres alumnes de manera que es puguin examinar del First Certificate in English abans d’acabar l’institut.

Resumint … Have fun and speak in English!