Mind The Gap | WHO WE ARE – QUI SOM
400
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-400,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

WHO WE ARE – QUI SOM

MIND THE GAP és una filosofia. MIND THE GAP és un grup de persones que creu en una altra manera d’aprendre anglès. Perquè aprendre anglès pot ser divertit. Aprendre anglès no és només seguir un llibre de text i passar pàgines. Aprendre anglès és molt més que això.

Com deia E. Kant: “Hi ha coses que per saber-les bé no n’hi ha prou amb només haver-les après”. Nosaltres hi afegiríem: “les has de practicar”. Amb aquest missatge volem donar a entendre la base de la nostra metodologia.

Us convidem a provar el nostre sistema. Els 20 anys d’experiència i la fidelitat dels nostres alumnes que any rere any segueixen amb nosaltres ens avalen.

Per què MIND THE GAP? Perquè és diferent, és divertit, i funciona.

Per què el nom de Mind the Gap?

“MIND THE GAP” és una expressió molt popular a Londres, ciutat multicultural, multiracial i cosmopolita. El seu significat literal seria “compte no caiguis” (o més exactament “compte amb el forat”), i s’utilitza sobre tot al metro d’aquesta ciutat per advertir als passatgers del forat que queda entre l’andana i l’entrada al tren (“MIND THE GAP between the train and the platform”).

El motiu que ens va portar a escollir aquest nom va ser el seu orígen multicultural, i també el seu significat literal que ens serveix de consell per als nostres estudiants: “Compte amb els idiomes, són importants!”.